Kjærlighet og gode ønsker

Strikket babyjakke med symboler

Kan man strikke kjærlighet og gode ønsker inn i en liten babyjakke

Det var det jeg spurte meg selv om da jeg skulle bli farmor for første gang. Jeg var helt skjelven av fryd og rågledet meg. Selvfølgelig begynte jeg å planlegge strikkeklær med det samme. Jeg ville gi henne noe ekstra, noe som gjorde at hun følte seg velkommen til oss. Vi som skulle bli hennes familie og nettverk. Jeg ville strikke de gode ønskene inn. For det er slik at når man sitter og strikker til noen så blir det til at man tenker akkurat på den personen. Det var nettopp det jeg ville gjøre. Jeg ville tenke ut hva som ville bli viktig for henne når hun ble født og i livet og fremtiden. Slik ble hentesettet – Velkommen til verden til.

Symbolene for en god start i livet

Hjertet står for kjærlighet, skal du få kjærlighet så må du gi kjærlighet.

Bamsen står for trøst men også for mot.

Sirkelen står for nettverk og familie-

Små par i hjerter for et senere samliv.

Engler gir deg beskyttelse.

image

Tusen takk til…

Tusen takk til Sondre Johan som så velvillig og uten et kny stilte opp som modell for oss.

Og til Cynergi Film & TV

Foto/klipp: Petter Askø Næss

Produsent: Marie Helene Høyberg

Tekst, melodi og sang:Ole Andreas Høyberg

Om strikkejakken

Innhold i strikkepakken